Udgivet i Artikler på antenneforstærker.dk

Med et mobilabbonement med streaming slår du to fluer med ét smæk - se her hvorfor det er så smart, og hvordan du gør

Af Antenneforstærker.dk

I dag er de færreste mennesker, der ikke har en mobiltelefon. Faktisk har mange mennesker en smartphone, som er en uundværlig del af deres hverdag. Med smartphonen kan du alt fra at tjekke mails til at bestille dagligvarer, game og meget mere. Men før du kan nyde alle din smartphones mange fordele, skal du først have et mobilabonnement.

Det er mobilabonnementet, der tillader dig at ringe, skrive beskeder og gå på internettet uden WiFi-forbindelse. Der findes et hav af forskellige mobilabonnementer, der tilbyder dig forskellige fordele. Blandt andet kan du få streaming med i købet. Læs mere om, hvorfor det er en stor fordel i det følgende.

Få en bedre pris, når du samler dine tjenester

I dag findes der mange forskellige udbydere af mobilabonnementer. Derfor er der også hård konkurrence om kunderne. Det som udbyderne primært kan konkurrere om, er prisen og dækningen. Som abonnement vil du gerne have så meget taletid og data som muligt til den laveste pris. Derudover vil du naturligvis også gerne have mulighed for at altid at kunne anvende din mobil. Derfor er dækningen også vigtig.

Men derudover er der faktisk også flere ting, du kan få med i dit mobilabonnement. Blandt andet kan du få et mobilabonnement med streaming. I et sådant abonnement får du også en eller flere streamingtjenester med i købet. Ofte vil det være billigere at abonnere på dine streamingtjenester på denne måde. Derfor kan det også være en god idé at undersøge, hvor meget du kan få med i dit mobilabonnement.

Den rette streamingtjeneste

Hvis du overvejer at få en eller flere streamingtjenester med i dit mobilabonnement, skal det naturligvis være de rette tjenester. Ellers kan du risikere at betale for noget, som du ikke bruger, og så havde det formentlig været billigere at vælge et abonnement uden streaming.

Måske bruger du allerede en streamingtjeneste eller flere. I så fald er det en god idé at undersøge, hvilke mobilabonnementsudbydere, der tilbyder adgang til netop disse streamingtjenester.

Der er også nogle streamingtjenester, som kan nogenlunde det samme. Hvis du for eksempel gerne vil streame musik, findes der forskellige tjenester hertil. Derfor kan det også være en god idé at være åben for andre forslag, når du gerne vil have streaming inkluderet i dit mobilabonnement.

Mange streamingtjenester tilbyder en gratis prøveperiode. Den kan du med fordel benytte dig af, hvis du gerne vil finde ud af, om en specifik streamingtjeneste er den rette for dig. Derefter kan du vælge et abonnement, hvor streamingtjenesten er inkluderet.

Streaming kan anvendes alle steder

Selvom du køber en streamingtjeneste sammen med dit mobilabonnement, er din mobil dog ikke den eneste enhed, hvor du kan anvende streamingtjenesten. Du kan altså sagtens anvende streamingtjenesten på din computer, tablet eller fjernsyn.

Hvis du for eksempel køber en streamingtjeneste med film og serier, er du altså ikke begrænset til kun at se disse på din mobil. Du kan sagtens streame de samme film og serier til dit tv. Eller se dem på din computer eller tablet.

Ofte mulighed for flere brugere

En anden stor fordel ved streamingtjenester er, at mange af dem tillader dig at oprette flere bruger på én konto. Det vil altså sige, at din kæreste, sambo, barn eller en helt fjerde også kan få adgang til streamingtjenesten, uden at det koster mere. På den måde kan du også spare lidt på husstandens budget, hvis I bor sammen. Hvis I bor hver for sig, kan du gøre en anden glad, eller du kan måske få et tilskud til streamingtjenesten.

Der er også mange der laver en løsning, hvor man hver især opretter abonnement hos forskellige streamingtjenester og så deles om dem. Det vil for eksempel sige, at du abonnerer på streamingtjeneste A. Din kæreste abonnerer på streamingtjeneste B. Din mor abonnerer på streamingtjeneste C og så videre. Herefter laver I brugere til hinanden på de respektive streamingtjenester, så I kan deles om alt indholdet.

På den måde får du adgang til mange forskellige streamingtjenester til samme pris. Det er også værd at have med i overvejelserne, hvis du overvejer et mobilabonnement med streaming.

Mobilabonnementets dækning

Selvom der er streaming med i et mobilabonnement, kan det naturligvis ikke kompensere for de egenskaber, som mobilabonnementet selv bør have. Streamingtjenesten skal være et supplement til mobilabonnementet – og ikke en kompensation.

Når du derfor gerne vil have et mobilabonnement, er det vigtigt, at du undersøge hvor god dækningen udbyderen kan tilbyde. Hvis du bor i et byområde, er det ofte ikke noget problem. Men der findes skrækhistorier fra landområderne, hvor nogle mennesker har besvær ved at få forbindelse i nødsitautioner.

I den mindre dramatiske ende af skalaen, er der også irriterende med dårligt internetforbindelse. I dag er data en del af langt de fleste mobilabonnementer. Hvis du derfor ofte anvender internettet på din mobil, er det vigtigt, at du har en god dækning de steder, hvor du anvender din mobil.

Mange mennesker har en bredbåndsforbindelse derhjemme og på arbejdet, som de benytter sig af. Derfor er det mobilabonnementets dækning ikke så vigtigt for dem. Men hvis du ofte er ude i din fritid, vil du formentlig gerne have, at udbyderen også tilbyder en god dækning, der hvor du færdes.

Prisen for abonnementet

Når det kommer til mobilabonnementer, er der også stor forskel på prisen. Hvis du gerne vil have streaming med i dit abonnement, vil prisen stige. Derfor er det også vigtigt, at du holder for øje, hvad det ville have kostet dig for streamingtjenesten alene. På den måde kan du selv vurdere, om det kan svare sig for dig at vælge et mobilabonnement med streaming. Det kan det dog oftest godt.

Derudover er der flere faktorer, som påvirker prisen for dit abonnement. Det drejer sig blandt andet om:

  • Taletiden
  • Datamængden
  • Eventuel data i udlandet

Derfor er det også vidt forskelligt fra person til person, hvilket mobilabonnement der er bedst. Det kommer ganske enkelt an på dit personlige forbrug.

Hvis du bor sammen med andre, kan det ofte være en fordel, hvis I køber mobilabonnement sammen. På den måde kan I ofte få en mængderabat.

På samme måde kan det også være en god idé at samle flere løsninger hos én udbyder. Ofte er det sådan, at en mobilabonnementsudbyder også udbyder internet, tv-pakker og andet.

Hvis du, og dine eventuelt samboende, vælger at samle det hele hos én udbyder, kan I ofte få en langt bedre pris. Det er i hvert fald altid værd at spørge om, hvad de kan presse prisen ned til, hvis I samler alle løsningerne hos dem.

Endelig er det også altid en god idé at undersøge markedet. Der kommer hele tiden nye udbydere, der alle konkurrerer på prisen. Derfor kan det meget vel være, at du kan finde en endnu bedre pris efter lidt søgen.

Find det du mangler på antenneforstærker.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 512 produkter fra mere end 39 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.085 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-22 09:05:06.

5
Produkttyper
512
Produkter
39
Forhandlere
1.085
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.